• Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

 • Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

TEAM work

Gepubliceerd op 25 mei 2016

Together Everyone Achieves More

Enige tijd geleden is Holland Packing gevraagd mee te denken in het verbeteren van een transportverpakking voor de heftruckmasten van Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe (MCFE). De masten werden op een kleine pallet en per container vanuit China vervoerd naar het Europese centrale magazijn in Nederland. De pallet bood onvoldoende bescherming en stapeling in de container was niet mogelijk. Gevolg; veel containers met alleen belading op de vloer.

Op uitnodiging van Kuehne & Nagel heeft onze engineeringsafdeling een multifunctionele krat ontworpen waarna diverse testen hebben geleid tot een definitief ontwerp. De krat biedt ruimte aan de mast, de vorken en losse onderdelen. De kratten worden nu drie hoog gestapeld in de container waardoor een flinke besparing wordt gerealiseerd op transportkosten. Maar ook in het magazijn heeft de stapeling grote voordelen omdat deze leidt tot een kleinere footprint.

Omdat de kratten in China geproduceerd worden is Holland Packing tezamen met Kuehne & Nagel en MCFE afgereisd naar Dalian China. Aldaar zijn de medewerkers van Mitsubishi alsook de toeleverancier getraind in het produceren van de kratten en het verpakken van de heftruckmasten.

Holland Packing kan terugkijken op een leuke engineeringsopdracht en is weer een ervaring rijker!

Meer nieuwsberichten

Ga naar het archief >>

Terug