• Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

 • Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

Mag het licht uit

Gepubliceerd op 25 mei 2016

Holland Packing heeft zich ten doel gesteld om duurzaamheid centraal te zetten. Duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Drie jaar geleden hebben we een moderne verpakkingshal met 100 ton bovenloopkranen weggezet naast onze bestaande kistproductie. Wat toen direct opviel was het verschil in licht. Waar de nieuwe verpakkershal zich kan baden in daglicht moet de kistproductie zich behelpen met ouderwetse TL verlichting.

Afgelopen maand hebben we het gehele dak voorzien van nieuwe daklichtplaten. Met verbluffend resultaat. Ook de kistproductie baadt nu in daglicht en de TL verlichting kan overdag uit blijven. In voorbereiding op de donkere winterdagen wordt binnenkort ook alle TL verlichting bij Holland Packing vervangen voor energie zuinige LED verlichting.

Meer nieuwsberichten

Ga naar het archief >>

Terug