• Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

 • Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

Een bakje koffie graag

Gepubliceerd op 25 mei 2016

Voor een producent van espressomachines hebben we een hoogwaardige verpakking ontwikkeld. Door de slimme pallet constructie kan de espressomachine al tijdens productie worden opgebouwd op de kistbodem. Het intern transport is hierdoor een stuk eenvoudiger geworden. Nadat de machine is opgebouwd wordt de kistbodem middels een schuifplaat volledig afgesloten. Vervolgens wordt de espressomachine in schuimvormdelen schokdempend verpakt tezamen met alle losse onderdelen.

De uiteindelijke kist ziet er strak uit en is voorzien van het logo en beeldmerk van de producent waardoor deze volledig beantwoord aan de looks & feeling. De kist is zeer gebruiksvriendelijk en door de eindgebruiker eenvoudig te openen. Al met al een verpakking die van begin tot eindpunt voldoet aan de wensen en verwachtingen van de diverse gebruikers.

Meer nieuwsberichten

Ga naar het archief >>

Terug