• Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

 • Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

Nieuwe compressor

Gepubliceerd op 4 april 2016

We staan er zelf niet altijd bij stil maar onze compressor vormt het hart van onze kistenfabriek. Het is zelfs zo'n belangrijke luchtbron dat we een tweede altijd stand-by hebben staan. Hoewel de hoofdcompressor nog goed functioneerde zijn we toch opzoek gegaan naar een beter alternatief. Een unit die met minder stroomverbruik ook zijn mannetje zou kunnen staan.

 

De nieuwe compressor draait reeds op volle toeren. Maar alleen wanneer deze erop wordt aangesproken en met een aanzienlijk minder stroomverbruik. Bij de nieuwe compressor is het nu ook mogelijk om de warme lucht naar keuze af te blazen richting de productieruimte of naar buiten. Zomers kunnen we de warme lucht naar buiten afvoeren. ’s Winters kunnen we de warmte binnen benutten.

 

Last but not least. Ook het geluidsniveau is flink gereduceerd en draagt daarmee bij aan een betere werkomgeving voor het Holland Packing team.

Meer nieuwsberichten

Ga naar het archief >>

Terug