• Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

 • Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

Duurzaam hout

Gepubliceerd op 4 april 2016

Hout is een van de weinige bouwmaterialen die in de natuur groeit. Het is mooi, sterk, duurzaam en gemakkelijk te bewerken. Terwijl de boom groeit, helpt deze het milieu, door het absorberen van kooldioxide en het produceren van zuurstof.

Al vele jaren kopen we hout en plaat materiaal afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Zo blijven we de beschikking houden over deze oneindige bouwstof. Om deze gedachte extra kracht bij te zetten heeft de directie van Holland Packing dit beleid opgenomen als een nieuwe 'mission statement'. Er worden duidelijke en schriftelijke afspraken gemaakt met onze toeleveranciers. In de praktijk zal dit erop neerkomen dat elke levering van hout of plaat moet voldoen aan het keurmerk van PEFC of FSC.
Goed verpakt met duurzaam hout.

Nog een weetje;
Al ons resthout, zaagsel en houtstof wordt periodiek opgehaald. Het vindt zijn weg terug in de maatschappij als biomassa pellets of als grondstof in moderne houtproducten als spaanplaat, MDF of andere houtcomposieten.

Meer nieuwsberichten

Ga naar het archief >>

Terug