• Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

 • Sterk verpakt goed

 • Wij staan open voor ontwikkelingen

 • Exportkisten op maat gemaakt

 • Uw product met aandacht verpakt

 • Wij pakken alles voor u op

 • Onze service gaat verder

 • Heeft u ook zo'n uitdaging voor ons

Erkend Luchtvracht Agent

Gepubliceerd op 12 november 2015

In navolging van het verificatiebezoek en daaraan verbonden inspectie door de Koninklijke Marechaussee te Schiphol op 21 oktober 2014, hebben wij het genoegen, dat Holland Packing B.V. per 23 oktober 2014, officieel staat vermeldt als Erkend Luchtvrachtagent (RA) in de 'Union Database on Supply Chain Security of Mobility and Transport' onder registratienummer NL/RA/00527-00/1019.

  

Wat betekent dit voor u als klant?

Met de behaalde ELA-status zijn we in staat luchtvrachtzendingen veilig te verklaren voor luchtvrachtzendingen met passagiers- en/of vrachtvliegtuig. Alleen geregistreerde bedrijven in de EU Cargo Database leveren veilige luchtvrachtzendingen aan. Vertragingen ten gevolge van extra screeningswerkzaamheden door honden en/of X-ray wordt hiermee tot een minimum beperkt.

 

Bent u een Bekende Afzender of heeft u een AEO-status? Dan kunnen wij de verpakkingswerkzaamheden voor u verrichten zonder de veiligheidsketen naar de luchthaven te onderbreken.

 

Onze verpakkers volgen jaarlijks een "Security Awareness" training om als "medewerker luchtvracht" aan de slag te mogen. Dat kan bij u in het bedrijf maar ook op het terrein van Holland Packing. Onze controleurs luchtvracht zien toe op een ordentelijke werkwijze.

 

Wenst u meer informatie? Wij komen graag langs om de mogelijkheden verder te bespreken.  

Meer nieuwsberichten

Ga naar het archief >>

Terug