Veiligheid

Holland Packing is gecertificeerd volgens VCA*. Onze verpakkers beschikken over een VCA diploma, een heftruckcertificaat en beheersen het vak van A tot Z.

Stuwen van containers

Onder 'stuwen' verstaan we het vastzetten van lading in containers en op flatracks.

 

Hoewel de container een genormaliseerde transportunit is, zijn er in de praktijk kleine afwijkingen in deur- en dak- openingen. Onderstaande tabel kunt u daarom alleen gebruiken als richtlijn. Stem de exacte container afmetingen altijd af met de betreffende rederij of agent. .

 

Extra bescherming tegen schade

Sommige producten kunnen we direct stuwen zonder een beschermende verpakking. Andere producten vragen wel degelijk extra aandacht. Zo kunnen we goederen plaatsen op houten vlonders en bijvoorbeeld afdekken met een beschermende krimpfolie. Maar ook het gebruik van kisten of kratten is geen uitzondering. Vooral wanneer de goederen bij aankomst overzees ook buiten de container nog beschermd moeten worden. Bijvoorbeeld op de bouwplaats of bij tijdelijke opslag.

Bescherming tegen corrosie

Vocht en condensatie in containers zijn een onderschat probleem tijdens transport. Vocht en condens vormt zich niet alleen tijdens overzees transport naar tropische oorden. Bij een containertest in de haven van Hamburg werd tijdens de winter in januari 13 liter vocht gemeten.

 

Indien uw producten moeten worden beschermd tegen vocht en corrosie dan kunnen wij uw producten ook voorverpakken in bijvoorbeeld een;