Veiligheid

Holland Packing is gecertificeerd volgens VCA*. Onze verpakkers beschikken over een VCA diploma, een heftruckcertificaat en beheersen het vak van A tot Z.

Logistieke diensten

Coördinatie

Veelal heeft uzelf dan wel uw klant goede afspraken met tal van logistieke partners en blijft onze rol beperkt tot het verpakken van de goederen. Dat neemt niet weg dat u van ons een actieve houding kunt verwachten bij het coördineren van alle benodigde logistieke diensten. Met name bij speciale transporten of complexe projecten.

  • Ophalen of afvoeren van de te verpakken goederen.
  • Tussentijdse opslag van de te verpakken of verpakte goederen.
  • Afvoeren naar de lucht of zeehavens.
  • Kraanhandling bij zware goederen.
  • Luchtvracht of zeevracht.

 

Het is de kunst om tijdens zo’n project alle partijen goed te laten samenwerken. De afzender, de ontvangende partij, de vervoerder. Ze hebben allemaal hun wensen of eisen.

 

Aanleveren of afvoeren van containers of diepladers, coördineren van mobiele kranen, binnenlandse transporten naar de lucht- of zeehavens. We nemen graag een centrale rol in zodat alles goed op elkaar wordt afgestemd. Desgewenst treden wij op als hoofdaannemer.

 

Bij transport en opslag van kapitaalgoederen verdient het de aanbeveling dat u als opdrachtgever een aanvullende c.q. dekkende verzekering afsluit voor de risico’s tijdens transport en opslag. Wellicht wilt u ook iets weten over de rechten en plichten van de koper en verkoper bij internationaal transport van goederen. Indien gewenst kunnen wij u hierin adviseren en uw goederen laten verzekeren via onze global partner AON Verzekeringen. Wellicht wilt ook iets weten over de rechten en plichten van de koper en verkoper bij internationaal transport van goederen. Lees dan Incoterms®